akupunktur

 


 

omf

 

Ortopedisk Manuell Terapi

 

Är ett specialistområde inom sjukgymnastiken som arbetar med undersökning, diagnostik, behandling och förebyggande av smärta och andra symptom från rygg, nacke, muskler och leder.

OMT- utbildning

Sektionen för Ortopedisk Manuell Terapi inom LSR, Legitimerade Sjukgymnasters Riksförbund, står bakom den vidareutbildning i tre steg som finns inom specialistområdet OMT.

OMT steg 2

Är en fördjupningsutbildning som sträcker sig över tre terminer och syftar till att ge fördjupade kunskaper i smärtanalys och specifik undersökning, diagnostik och behandling av patienter med problem och funktionsstörningar, skador och sjukdomar i rörelsesystemet.

OMT steg 3

Utgör ytterligare fördjupning i smärtanalys, differentialdiagnostik, funktionsanalys och specifik behandling av rygg och leder.


 

 

top pic

 

Kliniken - Bromma


Vi har bytt namn till Bromma Sport & Rehab

- klicka på www.bspr.se


 Åkeshovshallen, Bergslagsvägen 60

168 75 Bromma

Vi är en Idrottsklinik och erbjuder undersökning, diagnostisering, behandling och rehab-träning av motions- och idrottsskador.


 

vasastan1

 

Kliniken - Vasastan

Vasastan, Torsgatan 19
113 21 Stockholm

Är en privatägd sjukgymnastklinik med verksamhet främst inom idrottsmedicin och ortopedisk manuell terapi (OMT). I stora, ljusa och moderna lokaler kan vi erbjuda såväl manuell behandling som specifik träningsterapi.